SNEL NAAR... CONTACT SOCIAL MEDIA

 

 

 

Home

Agenda

Nieuws

Over ons

Sponsors

Inschrijven

Contact

Open Coffee Barendrecht

Koperhoek 80E

3162 LA Rhoon

E-mail: info@opencoffeebarendrecht.nl

 

Ontwerp, realisatie & beheer website:

Hademax - Barendrecht

Wat is Open Coffee?

De Open Coffee Barendrecht is een informele netwerkbijeenkomst met een licht programma die elke maand op elke derde woensdag plaatsvindt van 09.00 - 11.00 uur. Elkaar informeel ontmoeten en kennismaken, ideeën en kennis delen, brainstormen en sparren. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie.

Sinds 2012, met een kleine pauze in 2015, kunnen lokale ondernemers terecht bij de maandelijks georganiseerde bijeenkomsten van de Open Coffee Barendrecht. De bezoekersaantallen variëren van 50-150.

Voor wie is Open Coffee?

De Open Coffee Barendrecht is bedoeld voor zakelijke bezoekers met serieuze* activiteiten in of nabij Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk (de BAR-Gemeenten). Ondernemers, groot en klein die op zoek zijn naar een bijeenkomst om in ontspannen sfeer andere ondernemers en ondernemende mensen te ontmoeten!

*) Serieuze activiteiten? Graag! Goede kwaliteit bezoekers maakt de Open Coffee en... Bedenk dat als je 'komt halen' het pas werkt als je iets te bieden hebt! 

Open Coffee is een open concept dat begonnen is in Londen en inmiddels iedere week wereldwijd gehouden wordt op meer dan 100 locaties. Het tijdstip en de inhoud verschilt per stad, maar overal ontmoet je interessante en aardige mensen!

 

Wat gebeurt er op een Open Coffee?

De Open Coffee Barendrecht begint met een inloop van 09.00 tot ongeveer 09.30. Rond 09.30 opent iemand van het Open Coffee bestuur en krijgt een woordvoerder van onze gastlocatie kort het woord voor een introductie van het bedrijf waar wij te gast zijn. Daarna volgen er 3-5 pitches van maximaal 90 seconden. Als je zo'n pitch wil houden, kun je bij binnenkomst je aanmelden. Het bestuur trekt uit de aanmeldingen ongeveer 3-5 visitekaartjes en de gelukkigen mogen een pitch van 1 á 1,5 minuut houden waarin ze zichzelf en hun zakelijke activiteit kunnen aanprijzen. Na de pitches volgt een kleine pauze, daarna is het tijd om te speeddaten. Het bestuur zal niet alleen meedoen met deze speeddates, maar ook toezien op een evenwichtige en prettige wisseling van mensen uit de diverse groepen. De ervaring is dat bij het 'verplichte speeddaten' je gemakkelijker en meer mensen ontmoet, dan dat een ieder op zijn plek blijft staan.


Inschrijven

Blijf op de hoogte van èlke Open Coffee Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief!
:
:
:

Volgende Open Coffee

Open Coffee Barendrecht
Voorlopig geen OCB's
Mogelijk na de zomer weer

Locatie:
-
-
-


Inschrijven

 

De Open Coffee Barendrecht wordt mede mogelijk gemaakt door: